Diego je otišao u mirovinu. Izlazak s travnjaka bio mu je za pamćenje

Foto: Screenshot

DIEGO RIBAS, nekadašnji veznjak brazilske reprezentacije i niza jakih europskih klubova, odigrao je posljednju utakmicu u trofejima bogatoj karijeri. Igrač, koji je oduševljavao igrama za Werder, nastupao je i za Porto, Wolfsburg i Atletico Madrid, a posljednjih je šest godina predstavljao Flamengo noseći dres s brojem 10. Prije nego što je izašao s travnjaka na originalan način izabrao je svog nasljednika.

Svoje je posljednje igračke minute u profesionalnoj karijeri Diego odigrao u utakmici protiv Avaija. Izašao je u 57. uz ovacije s tribina pri rezultatu 1:1, u susretu koji će njegova momčad u konačnici izgubiti 2:1.

Prije nego što je napustio teren poljubio je travnjak, primao čestitke od svojih suigrača i suparnika, stigao do golmana Diega Alvesa i predao mu kapetansku traku, mahnuo tribinama koje su skandirale njegovo ime, obrisao suze iz očiju i stigao do Gabigola.

Diegova desetka po umirovljenju treba pripasti nekom drugom igraču, a on je odlučio da to bude upravo Gabigol. Ispod dresa u kojem je nastupao imao je spreman dres na kojem je iznad broja 10 pisalo Gabi. Predao mu ga je uz zagrljaj, poljubac i podršku tribina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.