Diego propušta Barcelonu, Albelda Sevillu i Chelsea

VEZNI nogometaš Valencije David Albelda propustit će dvoboj 5. kola španjolske Primere protiv Seville zbog ozljede kralježnice zadobivene u srijedu u srazu protiv europskog prvaka Barcelone.

Kapetan Valencije morao je napustiti igru u drugom poluvremenu utakmice protiv Barcelone na Mestalli koja je završila rezultatom 2:2. Albelda je nakon jednog zračnog duela nezgodno pao na leđa i ozlijedio kralježnicu. Španjolac će provesti idućih 48 sati pod budnim okom liječnika kako se situacija s kralježnicom ne bi pogoršala.

Velika je vjerojatnost da će Albelda osim utakmice domaćeg prvenstva propustiti i susret Lige prvaka protiv Chelseaja. Za očekivati je da će Albeldina zamjena za utakmicu sa Sevillom bit će Tino Costa.

Diego propušta i Barcelonu

Nakon što nije kandidirao za sastav Atletica Madrida, u susretu 4. kola španjolske nogometne lige, protiv Sporting Gijona, Brazilac Diego najvjerojatnije će propustiti i susret protiv aktualnog prvaka Barcelone.

Iako je Diego lagano trenirao u četvrtak, ne znači da je spreman za susret protiv najbolje momčadi španjolske Primere koji je na rasporedu ovog vikenda, prenosi Marca. Brazilac je dosada dva puta ulazio s klupe u španjolskom prvenstvu. Atletico se trenutno nalazi na osmom mjestu Primere sa osvojenih sedam bodova, odnosno tri manje od vodeće momčadi – Valencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.