Dinamo dogovara dolazak igrača iz Rome?

Foto: Screenshot

IAKO je sezona tek završila, u Dinamu slažu momčad za sljedeću. Neki igrači će sigurno otići, bit će i ulaznih transfera, a jedan od prvih mogao bi biti pomalo i senzacionalan. Kako su objavila 24sata, Dinamo je jako blizu dovođenja Jana Oliverasa iz Rome. 

Riječ je o 19-godišnjem lijevom beku, koji još nije odigrao nijednu utakmicu za prvu momčad, ali ima 74 nastupa za Rominu mladu momčad. Prema Transfermarktu vrijedi tek 175.000 eura pa njegov transfer u Dinamo ne bi trebao biti problem. Sportski direktor Marko Marić već je navodno bio u Rimu i radio je na Oliverasovom dolasku u Dinamo.

Oliveras je karijeru započeo u Espanyolu odakle je kao 15-godišnjak otišao u La Masiju. U Barceloni je bio do ljeta 2020. kad je prodan Romi za 180.000 eura. Bio je vrlo perspektivan igrač, ali je s 18 godina teško ozlijedio koljeno i tek se nedavno oporavio.

Dinamo u momčadi trenutačno na toj poziciji ima tek Takuyu Ogiwaru, koji je na posudbi do kraja godine, te Maura Perkovića, koji je ipak stoper. S posudbe se vraća Petar Bočkaj, ali on nije u planovima Dinamove struke i njemu će se vjerojatno tražiti neko drugo rješenje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.