Dinamo i Hajduk u borbi za Eintrachtovca Krešu Ljubičića!

MLADI hrvatski reprezentativac ne igra u njemačkom klubu te je sve izgledniji odlazak u neku drugu nogometnu sredinu. Dinamo i Hajduk su glavni kandidati.

Prema pisanju njemačkog Bilda, mladi hrvatski veznjak Krešo Ljubičić na izlaznim je vratima Eintrachta iz Frankfurta. Ljubičić je 2007. postao profesionalac, no u njemačkom prvoligašu ne uspijeva zabilježiti neku veću minutažu. 20-godišnjak je željan igre te ne namjerava grijati klupu.

"Ne želim sjediti na klupi, došao sam igrati nogomet."

A kako je sve idealno izgledalo. Ljubičića je predsjednik Eintrachta Peter Fischer posebno hvalio kada je postao profesionalac. Isticao je da će biti jedna od glavnih poluga ove momčadi.

"Dečko živi nogomet. Dečko sanja nogomet. On je nogomet", euforičan je bio predsjednik Eintrachta prilikom potpisivanja ugovora.

No, nije se previše naigrao. Tek 177 minuta ove sezone apsolutno je nedovoljno za ambicije ovog mladog hrvatskog reprezentativca koji je za U21 reprezentaciju nastupio šest puta te pritom postigao tri pogotka.

Lijevonogi Krešo Ljubičić po Transfermarktu vrijedi 250 tisuća eura, a prema pisanju njemačkih medija najviše ga žele Dinamo i Hajduk. U nedavnoj izjavio je potvrdio i interes bundesligaša.

"U pregovorima sam s jednim njemačkim i jednim hrvatskim klubom", kaže lijevi vezni kojem ugovor s Eintrachtom istječe ovoga ljeta.

S obzirom na igrački kadar najjačih hrvatskih momčadi, svakako je Krešo Ljubičić bio zanimljiviji zagrebačkoj momčadi, obzirom da Hajduk ima veću gužvu u veznom redu na lijevoj strani. U splitskoj momčadi na toj poziciji mogu igrati Gabrić, Tomasov, Tičinović i Jertec dok kod Dinama jedini pravi ljevak je Luis Ibanez.

M.Š.
Foto: Bild

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.