Dinamo i Inter sve dogovorili, a onda je Interov napadač odbio dolazak u Dinamo

Foto: Profimedia

MARTIN SATRIANO, napadač Intera, ide na novu posudbu. Favorit za njegovo dovođenje bio je Dinamo, ali je 22-godišnji Urugvajac odbio dolazak u Zagreb.

Urugvajski novinar Michel Maragliotti Nunez otkriva da su Dinamo i Inter dogovorili sve detalje posudbe, a onda je igrač odlučio da u ovoj fazi karijere ne želi igrati u hrvatskoj ligi. "Plan mu je otići u Francusku. Tamo ga žele Montpellier i Brest, klub u kojem je već igrao", dodaje Maragliotti Nunez.

Satriano na Transfermarktu vrijedi sedam milijuna eura, a ugovor s milanskim Interom vrijedi mu do ljeta 2027. godine. Ranije u karijeri igrao je za urugvajski Nacional, od kojeg ga je Inter 2020. godine kupio za 2.4 milijuna eura. Prošlu sezonu na posudbi u Empoliju zabio je dva gola uz jednu asistenciju u 32 nastupa. Za Inter je dosad odigrao samo 33 minute.

Podsjetimo, trener Dinama Igor Bišćan poručio je kako su mu potrebni novi igrači te da do početka sezone očekuje dolazak dvojice ili trojice igrača. Osobito je to važno u napadu jer bi mogao ostati bez Brune Petkovića, koji nije potpisao novi ugovor iako mu trenutni istječe na ljeto 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.