Dinamo je protiv Astane uživo gledao teško ozlijeđeni Oršić

Foto: PIXSELL

DINAMO je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu prvaka s visokih 4:0 na Maksimiru nadigrao Astanu i tako napravio velik korak prema prolasku u treće pretkolo. Pravo čudo moralo bi se dogoditi za tjedan dana u Kazahstanu da Dinamo ne prođe u iduće kolo kvalifikacija, gdje ga čeka AEK iz Atene.

Briljirao je Luka Ivanušec, koji je zabio hat-trick, dok je suparničku mrežu načeo Bruno Petković uz pomoć Darija Špikića. Pogodak je isprva bio službeno upisan Petkoviću, no zapravo je Špikić taj koji je posljednji igrao loptom pa je UEFA promijenila strijelca.

Potrgao ligamente na treningu

Svoje suigrače iz Turske je došao podržati Mislav Oršić (30), legenda Dinama i jedan od najboljih igrača u modernoj povijesti kluba. Oršić se ispred stadiona strpljivo fotografirao s navijačima iako je teško ozlijeđen i s longetom na nozi. 

Podsjetimo, Oršić je potrgao prednje križne ligamente u desnom koljenu i pred njim je pauza od sedam do devet mjeseci. Hrvatski ofenzivac teško je stradao na nedjeljnom treningu Trabzonspora u Kranju. Oršić je pao nakon duela sa suigračem Hakanom Yesilom i počeo jecati od bolova u suzama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.