TRANSFERI

Dinamo prodao igrača u klub Serie A za 1.2 milijuna eura

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

PETAR STOJANOVIĆ je prošlu sezonu kao igrač Dinama proveo na posudbi u Empoliju. Dinamo je sada potvrdio kako su slovenskog desnog bočnog igrača prodali talijanskom prvoligašu. Stojanović je za Dinamo tijekom pet i pol godina odigrao 187 službenih utakmica. Zabio je dva gola.

S 48 nastupa u europskim natjecanjima dijeli četvrto mjesto na kojem su i Edin Mujčin i Mihael Mikić. Ispred njih su rekorder Arijan Ademi s 92 utakmice, Sammir sa 76 i Milan Badelj s 52. "Došao je trenutak kad se opraštam od Dinama. Zauvijek ću pamtiti sve sjajne trenutke koje sam doživio u zagrebačkom klubu", poručio je Stojanović u oproštajnoj poruci.

"To je bio moj dom dugih pet i pol godina i nikad neću zaboraviti sve lijepo što sam doživio. Imao sam čast osvojiti devet trofeja u tom periodu s Dinamom i iznimno sam ponosan na to. Zahvalio bih klubu na svemu, kao i navijačima na podršci u tih pet i pol godina. Nastavit ću pratiti Dinamov put i želim klubu i momčadi puno uspjeha u budućnosti", izjavio je.

Na Transfermarktu, stranici specijaliziranoj za nogometne transfere, stoji kako će Dinamo od Empolija za Stojanovića dobiti 1.2 milijuna eura.