Dinamo - to smo mi: Svjedočimo kokošarenju i kupovanju glasova

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

UDRUGA Dinamo - to smo mi, koja okuplja članove kluba nezadovoljne pitanjem ustroja hrvatskog prvaka i koja zaziva promjene u pogledu demokracije i transparentnosti kluba, oglasila se nakon što je objavljena audiosnimka, koju možete poslušati ovdje, na kojoj kriminalac Zdravko Mamić kupuje glasove u Dinamu.

"Posljednjih dana svjedoci smo brojnih 'kokošarenja' i kupovanja glasova iz raznih 'fondova' sa sjedištem u susjednoj BiH, ne bi li se 'pod cijenu života' sačuvala vlast u Dinamu. Cijela ova travestija dodatno ruši ionako srozani ugled Dinama i najbolje oslikava zašto je klubu potreban novi statut usklađen sa Zakonom o udrugama.

Ovim putem još jednom pozivamo najodgovornije za ovaj izborni kupus u Dinamu - Grad Zagreb Službena stranica i Vlada Republike Hrvatske - da riješe problem Dinamovog statuta i omoguće njegovim članovima normalne i zakonite izbore u kojima će svaki punoljetni član imati mogućnosti posrednog ili neposrednog biranja", piše na Facebook stranici udruge Dinamo - to smo mi.

Posljednjih dana svjedoci smo brojnih 'kokošarenja' i kupovanja glasova iz raznih 'fondova' sa sjedištem u susjednoj...

Objavljuje Dinamo - to smo miUtorak, 28. veljače 2023.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.