DINAMO U ALBANIJI "Ispadanje ne bi bilo tragedija, tragedije ne postoje u sportu"

Foto: Hina

DINAMO u četvrtak od 20 sati u Albaniji lovi grupnu fazu Europske lige. Hrvatski doprvak u prvoj utakmici play-offa pred svojim navijačima odigrao je razočaravajućih 1:1 sa Skenderbeuom.
 
"Jako je lijep stadion, teren se čini odličan, ali ocijenit ćemo ga nakon treninga. Prvi put sam u Albaniji i jako je lijepo ovdje. Mislim da će u budućnosti zemlja samo napredovati, kao i nogomet. Ali ipak, zna se po što smo mi došli ovdje", rekao je trener Dinama Mario Cvitanović.
 
Dinamo je prije dvije godine izbacio albanski klub u play-offu Lige prvaka...
 
"Rekao sam i na prvoj konferenciji da se naše utakmice sa Skenderbeuom koje smo igrali prije dvije godine ne mogu usporediti s ovime danas. Pogotovo s obzirom na kadar igrača obje momčadi. Mislim da je prošlost nebitna."
 
Ispadanje bi bilo tragedija za Dinamo?
 
"Nema tragedije u sportu i nogometu. Samo postoje tragedije u privatnim životima. Sport je uživanje, zabava i trebamo uživati u ovome. Veselim se utakmici i želim pobijediti."
 
Taktika za uzvrat?
 
"Trebamo biti bolji, igrati bolje i pobijediti. Ako budemo igrali kao prvu utakmicu, ovisit ćemo o domaćinu. Ponavljam, došli smo igrati nogomet. Nema kalkulacija. Nismo gledali na prvu utakmicu kao da ćemo ju riješiti s lakoćom. Odigrali smo onako kako smo trenirali, a ovdje smo došli proći u Europa ligu."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.