TRANSFERI

Direktor Rijeke o Drmiću: Ta je priča izašla uoči utakmice s Dinamom

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

SPORTSKI direktor Rijeke Srećko Juričić bio je gost u emisiji Tribine Kanal Ri, u kojoj je odgovorio na pitanje hoće li Josip Drmić iduće sezone prijeći u Dinamo, o čemu se govori posljednjih tjedana. "Ta je priča izašla upravo uoči utakmice Rijeke i Dinama", započeo je Juričić pa nastavio:

"Dinamo i Hajduk uvijek uoči utakmice s Rijekom izbace nešto kako bi nas pokušali uzdrmati. Drmić je još uvijek igrač Norwicha, mi imamo dogovor s njim, a na njemu je odluka gdje će igrati sljedeće sezone. Iz Dinama službenih kontakata prema nama nije bilo", odgovorio je.

Podsjetimo, Drmić je igrač engleskog Norwicha koji je u veljači prošle godine došao na posudbu u Rijeku, a taj dogovor traje do kraja tekuće sezone, u kojoj je za Rijeku u HNL-u zabio 18 golova, čime je drugi strijelac lige iza Marka Livaje, koji ima četiri više. U Kupu je dodao još dva, a očekuje ga i finale protiv Hajduka.

Drmić je za reprezentaciju Švicarske upisao 35 nastupa te postigao deset pogodaka. Ranije u karijeri nosio je dres Zuricha, Nurnberga, Bayer Leverkusena, Borussije Monchengladbach, HSV-a i Norwicha.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.