Đalović: Dovodimo napadača i još dva igrača. Konkurirat ćemo za vrh ljestvice

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA i Dinamo su u petom kolu SuperSport HNL-a odigrali 1:1 na Rujevici. Gol za Rijeku je zabio Veldin Hodža u 50., a za Dinamo Bruno Petković u 22. minuti. Utakmicu je komentirao trener Rijeke Radomir Đalović, koji je priznao da bi potpisao remi prije utakmice da mu ga je netko ponudio.

"Poslije debakla koji smo doživjeli u četvrtak, gdje smo se osramotili, večeras smo pokazali da je to bila samo jedna loša noć. Pašalić, Fruk i Radeljić nisu mogli trenirati. ali odigrali su jako dobru utakmicu i bili čak i malo bolji od Dinama. Tražili smo zajedno uzroke loše utakmice u Ljubljani.

Tražio sam od svojih igrača da rade sve ono što nisu u Ljubljani, da budu agresivni i da idu sto posto u svaki duel. Možda smo mogli u drugom dijelu i dati gol za pobjedu. Da mi je netko ovaj rezultat ponudio prije utakmice, odmah bih prihvatio", rekao je trener Rijeke za Max Sport televiziju.

Rijeka dovodi igrače

"Iskoristit ćemo reprezentativnu stanku da bismo se odmorili i dovesti koje pojačanje. Dovest ćemo jednog napadača i još dva igrača. Nakon pauze dolazi Gorica. Bit će teško, ali imamo vremena da ju pripremimo. Iskoristit ćemo pauzu da neke igrače dovedemo u nešto bolje fizičko stanje", zaključio je Đalović.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.