Đoković, Jay-Z, Rihanna… Pogledajte objavu srpskog šampiona pred finale Wimbledona

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ oduševio je fanove najavom finala Wimbledona, u kojem od 15 sati igra protiv Carlosa Alcaraza. To je video kompilacija u kojem se uz glazbenu podlogu hita Run This Town (Vladamo ovim gradom), koji izvode Jay-Z i Rihanna, redaju scene i komentari vezani uz Đokovićevu ozljedu i operaciju te mečeve na Wimbledonu.

Rat Đokovića i publike

Naime, Đoković je izborio finale jednog od najvećih turnira samo mjesec dana nakon operacije pokidanog meniskusa koljena, što je medicinski i sportski fenomen. Njegov nastup na Wimbledonu obilježavaju sumnje u njega zbog ozljede te verbalni okršaji s publikom, koja navija protiv njega. Đoković joj odgovara tako da glumi sviranje violine, što gledatelje samo dodatno iritira.

Dok gledamo Đokovića kako izlazi ne teren, čuju se komentari: "Sve oči uprte su u sedmerostrukog šampiona"... "Ne očekujem puno od njega jer dolazi nakon kidanja meniskusa, prošlo je tek mjesec dana"... "Novače, koliko je bilo lako vjerovati u tvoju igru kada si morao razmišljati o ozljedi?"

"Tko večeras vlada ovim gradom?"

Slijedi Đokovićevo: "Izuzetno mi je drago zbog toga kako sam se osjećao danas, zbog načina na koji sam igrao i hvala vam svima što ste došli danas i podržali me." Za kraj snimke odjekuju riječi: "Novače, ovo je tvoje 37. Grand Slam finale i deseto ovdje u Wimbledonu", a Đoković, dok se čuje "Tko večeras vlada ovim gradom?", poručuje: "Još jedna... Vidimo se." Snimku možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.