Đoković progovorio kineski. Njegova suigračica ostala šokirana

Screenshot: Twitter

NOVAK ĐOKOVIĆ na United Cupu briljira na terenu i izvan njega. U Australiji se pred početak prvog Grand Slama godine igra turnir reprezentacija nastao u suradnji ATP-a i WTA-a, koji bi trebao zamijeniti nekadašnje Hopman i ATP Cup. Srbija je u 1. kolu skupine United Cupa u Perthu pobijedila Kinu, a na konferenciji za medije nakon meča najbolji tenisač svijeta zaprepastio je sve nazočne.

Najviše ipak svoju suigračicu i kapetana reprezentacije. Naime, Đoković se svima obratio na kineskom: "Sretna Nova godina! Kako ste? Hvala na podršci. Volim te, Kino, moj dobri prijatelju!" Dok je nenajavljeno govorio na kineskom, zapanjeno su ga gledali Olga Danilović i Viktor Troicki, koji su sjedili za stolom s Đokovićem.

Đokovićeva suigračica je zatim na Twitteru objavila snimku Đokovića u kineskom izdanju uz komentar "Drugi nivo!" Đokoviću ga nije teško doseći jer očito je ekstra nadaren ne samo za tenis nego i za strane jezike. Tečno naime govori engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski, a sada je pokazao da može komunicirati i na kineskom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.