Tenis

Đoković u Beogradu otkrio da je bolestan, Srbi objavili što mu je

Foto: EPA

NAJBOLJI tenisač svijeta Novak Đoković teško je izgubio u finalu ATP turnira u Beogradu od Rusa Andreja Rubljova 2:6, 7:6, 0:6. Đoković je nekako izvukao drugi set, a onda ga je ruski tenisač razbio 6:0 u trećem. Nakon meča se Đoković požalio da se ne osjeća najbolje.

"Nikad se nije događalo ovako, možda na početku karijere. Zato mislim da je povezano s nekom bolešću. Izgleda da je vrijeme za oporavak duži od onog što sam očekivao. Nisam se osjećao loše do drugog seta. Bio sam sretan što sam dobio tie-break", rekao je Đoković pa dodao:

"Izašao sam poslije medicinskog time-outa i mislio da sam spreman za treći set, ali imao sam goriva samo za dva-tri gema. To nije ugodno za ljude na tribinama. Žao mi je zbog toga što su ljudi vidjeli u trećem setu, ali nije bilo moguće", dodao je Đoković, ali nije otkrio o čemu se radi.

"Nije covid"

"Nije covid, nešto je drugo. Ne želim u detalje, to nije potrebno. Pogađalo mi je tijelo i metabolizam već nekoliko tjedana. Malo je zabrinjavajuće da imam ovaj osjećaj na terenu jer ga nisam imao godinama", zaključio je.

Srpski portal Nova.rs piše kako je Đoković bio zaražen virusom zbog kojeg je imao visoku temperaturu i zbog kojeg je bio iscrpljen. Navodno simptomi tog virusa traju sedam dana, no Đoković i srpski mediji tvrde da se ne radi o koronavirusu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.