Koronavirus u sportu

Đokovića napao kolega: Ne postoje riječi da se opiše glupost koju je napravio

Foto: Pixsell

ČAK ČETVORICA tenisača koji su nastupali na Đokovićevom Adria Touru imaju koronavirus. Uz Đokovića, prvog tenisača svijeta i organizatora serije turnira po bivšoj Jugoslaviji usred pandemije smrtonosnog virusa, koronavirus imaju i Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i Viktor Troicki.

Mnogi tenisači žestoko su prethodnih dana kritizirali Đokovića zbog organizacije turnira u Beogradu i Zadru. Igralo se pred tisućama gledatelja, tenisači su se družili, grlili, igrali nogomet i košarku, izlazili u noćne provode...

"Adria Tour je bio horor-šou", poručio je Brazilac Bruno Soares, 25. tenisač na svijetu u konkurenciji parova i Đokovićev kolega iz ATP-ijevog Vijeća tenisača. 

"Sve što se tamo dogodilo svjedoči ogromnoj neodgovornosti. Pokazali su veliku nezrelost i nevjerojatnu neodgovornost. Teško mi je uopće pronaći prave riječi kojima bih to opisao. Ako ste i na Sjevernom polu ne možete u ovo doba postavljati na Instagram snimke kako se zabavljate. Nisu pokazali niti minimalno poštovanje prema onome što se događa u svijetu. Horor-šou", rekao je Brazilac, dvostruki Grand Slam pobjednik u parovima.

"Mislim da ovo može utjecati na ostatak sezone. Njihov događaj je bio nešto drugačiji od onog što bi nas čekalo u kolovozu u Sjedinjenim Američkim Državama, ali izaziva malu paniku. Vidjeli smo apsurdnu neodgovornost na Adria Touru. U isto vrijeme vidjeli smo da se u Njemačkoj mogu organizirati teniski događaji bez publike i bez problema. Đoković će osjetiti posljedice svojih odluka, ovo je sve suprotno od onoga za što bi se on kao predsjednik Vijeća tenisača trebao zalagati."

Đoković se nakon svega oglasio, poručio je da je imao najbolje namjere i da žali zbog svega što se dogodilo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.