Đokovićev brat bio u velikoj depresiji jer nije postao vrhunski tenisač

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARKO ĐOKOVIĆ planirao je poput svog starijeg brata Novaka postati veliki tenisač, no nikad se nije uspio plasirati među 500 najboljih na svijetu.
 
Zbog toga je godinama bio u velikoj depresiji, a otkrio je kako ga je spasio Pepe Imaz, bivši španjolski tenisač koji je postao "životni učitelj" i koji pomaže mnogim sportašima i poznatim osobama da izađu iz krize. 
 
"Pred njim sam se osjećao kao slobodan čovjek jer sam znao da me gleda s ljubavlju i zahvaljujući njemu nakon četiri godine mogao sam reći roditeljima, braći i prijateljima da ih volim. S 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam naučio voljeti sebe i druge ljude", rekao je Marko Đoković koji je tenisku karijeru završio 2014. godine.
 

 
Sada je u krizi njegov brat Novak, kojem prijeti gubitak prvog mjesta na ATP ljestvici, pa ga na Mastersu u Parizu prati Imaz.
 
"Marko je bio u kaotičnom stanju i morali smo puno raditi kako bi popravili njegovo stanje. Kada smo uspjeli, Novak mi se zahvalio i počeli smo surađivati", otkrio je Imaz koji je karijeru završio sa samo 23 godine jer "nije bio sretan na terenu". Najbolje je bio plasiran na 146. mjestu ATP ljestvice.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.