Đokoviću se došao nakloniti Brady. Srpski mediji: Susrele se dvije koze

Screenshot: Twitter

TOM BRADY, sedmerostruki osvajač Super Bowla i najbolji quarterback u povijesti američkog nogometa, ikona je u SAD-u i simbol zemlje. Zovu ga GOAT, što je skraćenica za najveći svih vremena, a simboliziraju ga znakom koze zato što se na engleskom ta životinja zove "goat". Ipak, ovih dana je u New Yorku veća faca od njega jedan Srbin. 

Točnije, tolika je faca da mu se "jedan" Tom Brady nakon trijumfa za finale US Opena dolazi u svlačionicu ispričati što nije stigao doći na polufinalni meč protiv Bena Sheltona. To nije sve, Brady mu je pri tome priznao da je zakasnio na meč iako je žurio doći jer je pokupio djecu u školi u Miamiju, dakle na drugom kraju Amerike.

Zatim je letio 1700 kilometara kako bi gledao prijatelja u polufinalu. Nije stigao na meč, ali zato je došao u svlačionicu čestitati mu i upoznati ga sa sinovima. "Ne prestaješ razvaljivati", kaže Brady tom zgodom Đokoviću. US Open je objavio video Bradyjevog posjeta Đokoviću uz status "Dvije koze su u kući", a srpski mediji o ovome pišu "Kad se susretnu dvije koze."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.