Dončić je htio udariti igrača koji ga je umalo ozlijedio, jedva su ga smirili

Foto: Screenshot Twitter

U NEDJELJU navečer igrala se šesta utakmica prve runde Zapada u NBA ligi između Dallasa i Los Angeles Clippersa. Clippersi su pobijedili 111:97 i plasirali se s 4:2 u iduću rundu.

U prošloj utakmici Clippersi su razbili Mavse 154:111, a ključan je bio trenutak kad je krilni igrač Clippersa Marcus Morris nagazio na Dončićev ozlijeđeni lijevi gležanj.

"Ne želim razgovarati s njim. Cijelu utakmicu mi govori ružne stvari. Jednostavno ne želim razgovarati s njim. Idemo dalje. Samo se nadam da nije bilo namjerno, jer ako je bilo, to je stvarno loše", rekao je razočarani Dončić poslije susreta.

Sinoć, koncem prve četvrtine, Dončić je krenuo prema košu Clippersa, a Morris ga je grubo faulirao. Dončić je pao na parket, a kad se pridigao, krenuo je u fizički obračun s igračem Clippersa. U gužvu su uletjeli svi igrači, a Bobi Marjanović jedva je uspio nekako smiriti podivljalog suigrača. Morris je nakon ovog starta na Dončiću zaradio isključenje. 

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.