Dončić oduševio Snoop Dogga: "Tko sad plače, mater vam je*em?!"

Screenshot: Twitter

LUKA DONČIĆ odveo je Dallas u veliko finale NBA lige tako što je u petoj utakmici finala Zapadne konferencije bio najbolji igrač za pobjedu Mavsa 124:103 kod Minnesote. 

Dončić je briljirao od početka. U samo prve četiri minute postigao je 12 poena bez promašaja iz igre i za tricu. Na kraju prve četvrtine imao je čak 20 poena, jedan više od cijele suparničke momčadi. Do poluvremena mu se priključio Kyrie Irving, pa su njih dvojica imali 44 (Dončić 25), a svi Wolvesi 40 poena. 

Već tada je bilo jasno da su Mavericksi finalisti i to tako da su to izborili uvjerljivom pobjedom u gostima. Do kraja je Dončić uz spomenutih 36 poena uz jako dobrih 14/22 iz igre i 6/10 za tricu, dodao 10 skokova, 5 asistencija i 2 ukradene lopte. Dončić je ovim učinkom postao prvi košarkaš u povijesti NBA lige koji je u play-offu ostvario po 150 skokova i asistencija te pogodio 50 trica. Naravno, nakon utakmice proglašen je MVP-om konferencijskog finala.

Snoop je ostao šokiran Dončićevim trash talkom

No, nije se Dončić istaknuo samo košarkaškim vještinama. Novi kralj Zapada pokazao se i kraljem trash talka. Na neprijateljsku atmosferu u Minneapolisu odgovorio je tako da je nakon koševa likovao i izazivao 19 tisuća gledatelja u Target Centeru. Viralna je scena kako se nakon poentiranja okrenuo prema navijačima Wolvesa i uzviknuo: "Tko sada plače, mater vam je*em?!"

Ono što je ovoj sceni dalo dodatnu draž je što je odmah ispred Dončića, u prvom redu gledališta bio Snoop Dogg. Glasoviti reper odrastao je na surovim ulicama Los Angelesa i teško ga je impresionirati trash talkom, ali kamere su zabilježile kako je čak i on ostao zapanjen Dončićevim verbalnim rafalom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.