Došao je prije 11 godina i postao legenda PSG-a. Sad želi otići

Foto: EPA

MARCO VERRATTI (30) je blizu odlaska iz PSG-a, tvrdi RMC. Talijanski veznjak u PSG je stigao 2012. iz Pescare. Dosad je odigrao 413 utakmica i osvojio osam titula francuskog prvaka, šest francuskih kupova i jednako toliko liga kupova te devet superkupova. S osam osvojenih francuskih prvenstava je rekorder kluba.

Ugovor mu vrijedi do ljeta 2026. godine, no želi otići sada, a Le Parisien tvrdi kako će mu vodstvo kluba to dopustiti. Francuski mediji navode nekoliko razloga koji možda utječu na njegovu odluku o iznenadnom odlasku. Navode kako je Verratti bio meta verbalnih napada navijača PSG-a ispred sjedišta kluba te je nezadovoljan načinom na koji se klub ponaša prema Lionelu Messiju na odlasku, jer je želio da Argentinac ostane.

RMC navodi kako se Verratti želi vratiti u Italiju, no upitno je tko mu može dati plaću približnu iznosu od 11 milijuna eura, koliko navodno ima u PSG-u. Povezivalo ga se s Real Madridom, što je malo vjerojatno jer Real dovodi Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund. Prema Transfermarktu Verratti vrijedi 50 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.