Drago Gabrić se vratio u Hajduk: Potpuno sam zdrav

DRAGO GABRIĆ vratio se na Poljud. Nekadašnje "hajdučko srce" predstavljeno je danas kao novo pojačanje, a Gabrić je uzeo dres s brojem 77 i potpisao dvogodišnji ugovor.

"Sedam je moj sretan broj i trebalo mi je puno sreće za sve ono što sam prošao. Hrvoje Vejić ima sedmicu pa sam ja uzeo 77", rekao je Gabrić i prokomentirao rad novog trenera Krasimira Balakova:

"U igri Hajduka se vide njegova ruka, disciplina i profesionalizam. Mnogi su igrači profitirali njegovim dolaskom i radujem se prvom treningu."

Gabrić je još ovo ljeto bio pod ugovorom s Trabzonsporom, ali Turci su prekinuli suradnju nakon što je doživio prometnu nesreću. Drago se nakon uspješne rehabilitacije vratio individualnim treninzima i spreman je za profesionalne izazove.

"Velika mi je čast vratiti se u Hajduk. Prošao sam tri liječnička pregleda u zadnja četiri mjeseca i rekli su mi da sam zdrav i sposoban za profesionalni nogomet", kaže Gabrić.

Na predstavljanju Gabrića bio je odvjetnik Boro Rajić koji je rekao da je dokumentacija oko Gabrićeva spora s Trabzonom proslijeđena Fifi.

"Za Dragu je važno da nastavi igrati nogomet. Zbog njega i zbog spora s Trabzonsporom", rekao je Rajić jer je Trabzon raskinuo ugovor uz objašnjenje da je Drago sam nesposoban za igranje nogometa. Kad Gabrić zaigra za Hajduk, imat će snažan argument u sporu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.