TRANSFERI

Društvene mreže Šibenika pod opsadom Indijaca. Razlog je nova objava

Screenshot: Youtube

ŠIBENIK je emotikonima na Facebooku i teaser grafikom na Instagramu najavio dolazak novog igrača.

Iako se nigdje ne navodi njegov ime niti mu se vidi lice, jasno je da je to branič Sandesh Jhingan (28), dokapetan reprezentacije Indije, kojoj je izbornik Igor Štimac. Prije sedam godina Jhingan je proglašen najboljim nogometašem zemlje s oko milijardu i pol stanovnika. 

Sandesh je imao ponude iz Austrije i Grčke, no na kraju je završio u Šibeniku, piše timesofindia. Sandeshov san je bio zaigrati u Europi. Imao je petogodišnji ugovor s tamošnjim ATK Mohun Baganom, koji je potpisan prošle godine. U ugovoru je stajala klauzula da će ATK pustiti Jhingana ako mu stigne ponuda iz Europe.

"Pregledali smo sve ponude i Šibenikova je izgledala najbolje za Sandesha. Hrvatska je ipak, nakon svega, finalist Svjetskog prvenstva. Prvenstvo im je jako napredovalo zadnjih nekoliko godina", rekao je igračev menadžer Anuj Kichlu.

Jhingan je doživio tešku ozljedu križnih ligamenata u sezoni 2019./2020. Nogometu se vratio nakon 13 mjeseci. Na Instagramu ga prati 328 tisuća ljudi, dok je njegov novi klub na toj društvenoj mreži imao 7900 pratitelja, od kojih je njih dosta novih, i to iz Indije. Sandesh Jhingan prvi je Indijac u povijesti HNL-a.

On je velika zvijezda u domovini i zato čekanje njegove službene registracije i predstavljanja u Šibeniku izluđuje indijske ljubitelje nogometa, koji su navalili na profile Šibenika na društvenim mrežama. O tome smo već pisali.

Međutim, Šibenikove objave u zadnjih sat vremena, nakon kojih je jasno da je predstavljanje Sandesha pitanje sata ili minute, potaknule su najezdu Indijaca na Facebook i Instagram HNK Šibenika. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.