Duvnjak najavio oproštaj od reprezentacije: Imam doma troje djece, moram razmisliti

Foto: Profimedia

HRVATSKI rukometaši ispali su u grupnoj fazi Olimpijskih igara. U utakmici u kojoj im je trebala pobjeda izgubili su 32:31 od Španjolske. Momčadi Dagura Sigurdssona presudilo je prije svega katastrofalno prvo poluvrijeme, u kojem je primila 20 golova i gubila pet razlike. U drugom dijelu je bilo bolje, ali ne i dovoljno dobro za prolazak u četvrtfinale. Utakmicu je komentirao kapetan Domagoj Duvnjak (36).

"Napravili smo previše tehničkih pogrešaka. Kad smo vratili, onda nam je stalno nedostajao jedan gol. Na kraju smo ostali kratki za dva. Ovo je definitivno turnir na kojem smo podbacili. Minimalni cilj je bio ući u četvrtfinale. Moramo hladne glave sjesti i vidjeti u čemu je bio problem. Od šest ekipa da završimo peti, nije lijepo. Priliku smo propustili protiv Slovenaca. Žao mi je dečki, ali imat će oni još prilika", rekao je Duvnjak pa dodao:

"Ja sigurno neću više igrati na Olimpijskim igrama. Prošao sam sve na njima. Četvrto mjesto, treće mjesto, ispadanje u četvrtfinalu i sada u grupi, nažalost. Bilo mi je lijepo s ovim momcima, ali doma imam troje djece. Moramo hladne glave razmisliti što i kako dalje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.