Dvojica za jednog: Ponuda koju Juventus neće odbiti jer će tako riješiti sve probleme

Foto: Guliver Image/Getty Images

SPREMA se velika razmjena između talijanskog prvaka i francuskog doprvaka! 
 
Naime, Juventus je u velikom problemu nakon što je raskinuo suradnju s Danijem Alvesom koji je uvrijedio navijače objavom fotografije kopački, u kojima je s Barcelonom u finalu Lige prvaka pobijedio upravo Juventus. Nakon odlaska Alvesa klub iz Torina mora dovesti desnog beka.
 
PSG mu to nudi u liku Sergea Auriera, 24-godišnjeg beka koji je u Parizu od 2015. godine. Nije baš kvalitetan poput Alvesa, ali ima francusku putovnicu pa ga u talijanskom prvenstvu neće tretirati kao stranca. I Talijani vjeruju da je bolje rješenje od Danila iz Reala.
 
Uz njega bi Juventus dobio i Blaisea Matuidija, francuskog reprezentativca kojeg talijanski prvak želi dovesti već dugo. Jasno je da Juventus u ovom trenutku ne može dovesti Marca Verrattija pa mu je Matuidi opcija B za pojačanje u veznom redu. PSG je samo za njega tražio 25 milijuna eura, a Juventus, budući da Matuidi ima ugovor još godinu dana, nudi tek 15 milijuna eura. 
 

 
Juventus će uz njih dvojicu dobiti i nekoliko milijuna eura. Pa koga se talijanski prvak za sve to mora odreći?!
 
Alexa Sandra, lijevog beka koji želi otići iz Torina. Sandro je bio na korak do transfera u Chelsea za 70 milijuna eura, ali se u posljednjem trenutku umiješao PSG s ponudom koju će Juventus teško odbiti, iako su ta dva kluba već nekoliko godina u lošim odnosima nakon što su Talijani kao klinca oteli Kingsleya Comana Parižanima.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.