Džeko izostaje protiv Mainza: Moram nastupiti, ali neću uzeti injekciju

OD DEVET sati ujutro, piše njemački dnevnik Bild, u petak je započeo rehabilitacijski maraton za bosanskog nogometaša Wolfsburga Edina Džeku (23).

Ultrazvučna terapija pa masaža ozlijeđenoga bedrenog mišića čekala je Džeku odmah ujutro, a procedura je ponovljena pred poslijepodnevni trening. Centarforovo sudjelovanje u današnjemu domaćem dvoboju 11. kola Budeslige protiv Mainza (15.30h) još je uvijek pod velikim znakom pitanja.

Džeko je ipak optimističan.

"Boli me pri sprintu, zapinje u mišiću. Ipak, moram neminovno zaigrati u ovoj utakmici. Vrlo je važna, moramo uzeti tri boda", izjavio je Džeko otklonivši mogućnost uzimanja blokade, bilo tabletom bilo injekcijom:

"Na to neću pristati."

Neupitno je zato da protiv Mainza neće zaigrati Džekin napadački partner, Brazilac Grafite (30), koji je u petak navečer u 19 sati doputovao u Wolfsburg iz Brazila. Onamo ga je na tjedan dana psiho-odmora od nogometa poslao trener Armin Veh, nakon što je razdoblje izuzetno slabe forme završio crvenim kartonom u dvoboju Lige prvaka s Beşiktaşem, zbog čega će morati pauzirati u sljedećim dvama dvobojima istog natjecanja.

"Imao sam vrlo dobar odmor tijekom proteklih tjedan dana. Osjećam se dobro", rekao je novinarima lani najbolji bundesligaški strijelac (28 golova).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.