TRANSFERI

Džeko pokrenuo neviđeni posao talijanskih velikana. Mijenjaju čak pet igrača

Foto: Gulliver / Getty Images

VELIKA ZAMJENA igrača između velikana Serie A tema je dana u Italiji.

Corriere dello Sport na naslovnici donosi da prodaja Edina Džeke iz Rome u Juventus za 15 milijuna eura pokreće neviđeni trejd igrača.

Roma i Napoli će u poslu kakav smo navikli gledati u NBA ligi, ali je novost čak i za talijanski mercato u kojem su zamjene igrača česte, zamijeniti čak pet igrača.

Spomenutih 15 milijuna eura Roma je s krilnim napadačem Cengizom Underom (23) trebala poslati Napoliju, koji joj zauzvrat trebao dati napadača Arkadiusza Milika (26), a Poljak, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 32 milijuna eura, je tip igrača kao i Džeko, od kojeg je šest godina mlađi i 22 milijuna skuplji. 

Međutim, talijanski velikani su dogovorili da će iz Napulja put Rima otići i stoper Nikola Maksimović (28), kojeg Transfermarkt sada procjenjuje na 18 milijuna eura. 

U suprotnom smjeru će osim spomenutog Undera, koji po Transfermarktu vrijedi 23 milijuna eura, još i veznjak Jordan Veretout (27), čija je vrijednost prema spomenutom izvoru 24 milijuna eura, te također veznjak Alessio Riccardi (19), procijenjen na 1,2 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.