Eduardo: Znam kako se Ramsey osjeća, odmah sam se sjetio svoje ozljede


  
LOM NOGE Aarona Ramseyja, 19-godišnjeg Arsenalovog Velšanina, uvelike je podsjetio na bolnu situaciju koju je prije dvije godine doživio Eduardo da Silva.

Usporedbe se same povlače, pa ne čudi što je za komentar onoga što se dogodilo mladom mu suigrači zamoljen hrvatski nogometni reprezentativac.

"U četiri posljednje godine dogodile su se takve tri ozljede. To je nevjerojatno, strašno. Nijednom drugom klubu na svijetu takvo se što nije dogodilo tri puta", kazao je Eduardo pritom podsjetivši da se to dogodilo i Abouu Diabyju u svibnju 2006.

"Poslao sam mu nekoliko poruka"

"Naravno da sam se pritom i ja sjetio onoga što sam proživljavao. Aaron je veoma talentiran i veoma mlad nogometaš, a to što se dogodilo teško je palo i klubu, svima nama, no najviše njemu samome".

"Poslao sam mu nekoliko poruka. Znam kako se osjeća, jer znam kako je meni bilo u tim danima. Nisam ni sa kime želio razgovarati prvih tri ili četiri dana. Sve što u tim trenucima želite jest otići kući i biti u krugu obitelji. Osim toga, u šoku ste".

"Ramsey sada mora biti jak"

"Svi u klubu sada su iza njega i svi u njega vjeruju. Ono što on mora jest biti jak, a budući da je takvoga karaktera bit će s njime sve u redu. Arsenalovi fizioterapeuti dobro će ga oporaviti", dodao je Eduardo uz dodatak da je on sam na tretmanima dnevno provodio šest ili sedam sati u trenucima oporavka.

"To zamara jer je dugotrajan proces. Morate čekati da kost zacijeli i da noga ojača za što je potrebno nekoliko mjeseci, a u međuvremenu raditi neke druge stvari", zaključio je hrvatski napadač Arsenala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.