Emotivna poruka golmana koji je napustio Hajduk

Foto: Igor Soban/PIXSELL

KARLO SENTIĆ (23) emotivnom se porukom na Instagramu oprostio od Hajduka. Osvajač SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa za Hajduk je branio u 18 službenih utakmica, a debi je upisao 30. srpnja 2022. u prvenstvenoj pobjedi 2:0 na gostovanju kod Varaždina. U ljetnom prijelaznom roku 2023. godine otišao je na posudbu u Diósgyőri, a drugi dio prošle sezone proveo je na posudbi u kazahstanskom Ordabasyju. Sad je potpisao za Diósgyőri.

"Sve ono što sad napišem premalo je za ovih 10 godina provedenih u voljenom klubu. Hvala ti Hajduče za san koji sam živio sve ovo vrijeme. Hvala čistačicama, oružarima, osoblju u restoranu, suigračima, trenerima, navijačima te svim ljudima u upravi koji su bili ili više nisu tu. Hvala ti za onu čistu emociju koju sam spoznao sa tobom od prvog mog dolaska koja je riječima neopisiva.  

"Hajduk želim što i sebi"

Nositi ovaj grb prije svega bila je velika čast i ponos. Nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali znam da sam ti dao sve. Sve koliko sam mogao i znao. Putevi nam se ovdje rastaju ali nadam se da će se opet nekad spojiti. Svom Hajduku i svim navijačima želim sve ono što želim i sebi te naravno onu jednu želju koju svi imamo. Hvala ti Hajduče za sve!", napisao je Sentić.

Svoju je objavu završio uz "Čuvam za tebe jednu pjesmu što ju nikada ne pjevam. Vjeruj mi sve bi još za tebe da i nema noći u kojoj titulu ne sanjam."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.