Engleska zvijezda: Uništen sam. Propuštam Svjetsko prvenstvo

Foto: Profimedia

BRANIČ Chelseaja Reece James (22) propustit će Svjetsko prvenstvo u Kataru zbog ozljede koljena, izvijestili su britanski mediji u srijedu, dan prije nego što bi Gareth Southgate trebao objaviti popis igrača za turnir. James je ozlijedio koljeno u susretu Lige prvaka protiv Milana prošlog mjeseca i očito se neće uspjeti oporaviti do početka SP-a.

"Uništen sam", poručio je mladi branič na društvenim mrežama. "Onog trenutka kad sam ozlijedio koljeno, znao sam da će povratak biti tijesan, ali uvijek sam osjećao da je to moguće. Radio sam više nego što mislio da mogu kako bih si pružio najbolju priliku za odlazak i doista sam vjerovao da mogu pomoći momčadi. Sretno dečkima, brzo se vraćam", dodao je.

"Nema čuda, nažalost"

Na tiskovnoj konferenciji u utorak menadžer londonskog kluba Graham Potter rekao je da James samo sudjeluje u laganim treninzima. "Nema čuda, nažalost", dodao je engleski stručnjak o Jamesovom oporavku.

James ima 15 nastupa za englesku vrstu, a u proteklom ciklusu se isprofilirao kao prvotimac. U Ligi nacija odigrao je pet od šest utakmica protiv Njemačke, Italije i Mađarske, a na njih četiri je bio starter.

Engleska otvara Svjetsko prvenstvo protiv Irana 21. studenoga, a u skupini će još igrati protiv SAD-a (25. studenoga) te Walesa (29. studenoga). Njihova skupina u osmini finala se križa s onom u kojoj su Katar, Senegal, Nizozemska i Ekvador.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.