POLUFINALE LIGA NACIJA

Engleski izbornik objasnio amaterske pogreške protiv Nizozemske: "Kriv je umor"

Foto: EPA

FESTIVAL pogrešaka gledali smo u drugom polufinalu Lige nacija između Nizozemske i Engleske. Čak tri od četiri gola pala su iz nevjerojatnih kikseva obrane, a više su ih napravili Englezi pa su Nizozemci na kraju slavili 3:1.

>> Pogledajte kako su Englezi amaterskim pogreškama poklonili pobjedu Nizozemcima

Izbornik Engleske Gareth Southgate je poslije utakmice istaknuo da neće odustati od svog stila igre te za amaterske pogreške svojih igrača okrivio umor.

"Da nismo igrali tako, ne bismo bili u polufinalu Lige nacija. Nismo izgubili zbog našeg stila igre, nego zbog loše završnice i zbog umora. Nismo griješili samo kod golova, imali smo i ranije pogreške i poklanjali smo šanse zbog kojih smo trebali i ranije biti kažnjeni", kazao je Southgate.

"Moramo dobro razmisliti o ovoj utakmici"

Bivši branič Palacea, Ville i Middlesbrougha nastavio je pričati o problemima svoje reprezentacije.

"Ross Barkley je i ranije imao ovakvih trenutaka, a Nizozemci su igrali jak presing. Moramo iznositi loptu bolje, to se sve dogodilo zbog umora. Nismo bili jasni u odlukama, ali mislim da je važno dobro razmisliti o ovoj utakmici."

Engleska će u Guimaraesu igrati za treće mjesto u Ligi nacija protiv Švicarske. Utakmica je na programu u nedjelju od 15 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.