NAVIJAČI

Engleski navijač izvršio veliku nuždu na centru Hillsborougha. Sve je snimljeno

Screenshot: Twitter

NAVIJAČ Sheffield Uniteda snimljen je kako, nakon što je provalio na Hillsborough, stadion Sheffield Wednesdaya, obavlja veliku nuždu na centru terena.

Video se pojavio online, a pogledalo ga je nekoliko tisuća ljudi preko vikenda. Neke fotografije incidenta također su objavljene na društvenim mrežama.

Snimka nije nimalo ugodna, a oni koji su gadljivi trebali bi preskočiti gledanje. Oni koji su baš jako znatiželjni, video mogu pogledati OVDJE

Podsjetimo, 1989., za vrijeme polufinalne utakmice FA Kupa između Liverpoola i Nottingham Foresta, na stadionu Hillsborough u Sheffieldu došlo je do jedne od najvećih tragedija u sportskoj povijesti. Čak 94 navijača Liverpoola izgubila su živote tog dana u stampedu na tribinama. 

Nekoliko dana nakon tragedije ozljedama je u bolnici podlegao i 14-godišnji dječak, a četiri godine nakon stampeda obitelj Tonyja Blanda, koji je zbog ozljeda završio u komi, odlučila je isključiti aparate koji su ga održavali na životu. Brojka poginulih tako je stala na 96. Time je ovaj čin još odvratniji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.