Liga prvaka

Englez optužio Rudigera: Nije htio zaustaviti gol Reala da ne upropasti transfer

Foto: EPA, Profimedia

KARIM BENZEMA šokirao je Chelsea postigavši sva tri pogotka u Realovoj pobjedi 3:1 na Stamford Bridgeu u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Prva dva gola postigao je sjajnim udarcima glavom, a kod trećeg je iskoristio grešku ponajprije domaćeg vratara Edouarda Mendyja.

Mendy je dodavao loptu prema Antoniju Rudigeru, no ona je bila vrlo slaba pa je Benzema uspio presjeći i gurnuti u prazan gol. Ipak, prije nego što je lopta i konačno došla u Benzemin posjed, francuski reprezentativac morao je dobiti duel s Rudigerom, što je i napravio bez pretjeranih problema. Baš zbog toga njemački stoper našao se na udaru kritika Gabriela Agbonlahora, bivšeg dugogodišnjeg nogometaša Aston Ville s tri nastupa za englesku reprezentaciju.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ TREĆI GOL REALA.

Agbonlahor: Rudiger kao da već ima spreman transfer

"Znam da je Mendyjevo dodavanje bilo loše, ali Rudiger je intervenirao u strahu da se ne ozlijedi. Kao da već ima spreman transfer i ne želi se ozlijediti kad je sve već dogovoreno", rekao je Agbonlahor za TalkSPORT.

Rudigeru na kraju sezone istječe ugovor s Chelseajem i prema trenutnoj situaciji izgledno je da će londonski klub napustiti kao slobodan igrač. Povezuje ga se s brojnim europskim velikanima, među kojima su Juventus, Barcelona i upravo Real.