TRANSFERI

Englezi: Propada šokantni Vlašićev transfer?

Foto: Profimedia

MEDIJI u engleskoj bliski West Hamu donose novosti o Nikoli Vlašiću i njegovom potencijalnom prelasku u Torino. Tuttomercato je jučer objavio da su klubovi blizu dogovora, ali Englezi danas pišu da to nije točno. Čini se da je došlo do velikog preokreta.

Naime, Torino želi Vlašića dovesti na posudbu, a West Ham, koji je hrvatskog nogometaša lani kupio za 30 milijuna eura, smatra da bi jedini prikladan način za transfer bio da se radi o trajnom aranžmanu. Engleski prvoligaš bi volio na Vlašiću vratiti barem pola uloženog novca, ali zasad se čini da Torino nije spreman na takav dogovor.

Zagovaraju prodaju

U tekstu pod naslovom "Vlašić je blizu šokantnog odlaska na posudbu", jedan od najvećih medija specijaliziranih samo za West Ham, Greenstreethammers.com, piše o tome da bi odlazak Vlašića na posudbu zapravo bio poraz West Hama.

"Ako Vlašić ode na posudbu u Torino, to će vjerojatno biti označeno kao neuspjeh kluba jer se radi o igraču koji je stigao iz Rusije. Doduše, West Ham neće morati platiti punih 30 milijuna eura za njega jer se CSKA nalazi pod sankcijama EU zbog ruske agresije na Ukrajinu", piše ovaj medij i dodaje:

"West Ham ima sreće. Ipak, morat će dovesti zamjenu za Vlašića kojeg bi svakako bolje bilo prodati kako bi se vratilo barem pola iznosa za koji je došao u London." Slična razmišljanja mogu se naći u gotovo svim medijima koji se bave West Hamom.