Ten Hag otpisao četvoricu. Među njima dvije zvijezde koje odlaze za dva tjedna?

Foto: EPA

TRENER Manchester Uniteda Erik Ten Hag otpisao je Harryja Maguirea (30), Jadona Sancha (23), Freda (30) i Scotta McTominaya (26), piše The Independent. Nizozemski stručnjak ne računa na njih četvoricu jer se nisu dokazali prošle sezone i pokušat će ih prodati u iduća dva tjedna, otkriva engleski medij. 

Od njih četvorice, ističu se Maguire i Sancho. Maguire je kapetan mančesterske momčadi. U klub je stigao 2019. iz Leicester Cityja za 87 milijuna eura te je i dalje najskuplji branič svijeta. No brojni kiksevi koštali su ga statusa u klubu, pa je njegov odlazak očekivan iako mu ugovor traje do 2025., s opcijom produljenja na još jednu sezonu. Problem će biti pronaći mu novu sredinu jer ima veliku plaću i zato što United navodno za njega traži čak 64 milijuna eura.

United je Sancha platio 85 milijuna eura

Sancho je 2021. kao veliki talent stigao u United iz Borussije Dortmund za 85 milijuna eura. Prošle sezone češće je ulazio s klupe. Premda je sakupio 41 nastup i zabio sedam te asistirao za tri gola, United bi ga se mogao riješiti. Ugovor mu vrijedi do 2026., također s opcijom produljenja. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 45 milijuna eura.

McTominay je prošao Unitedovu školu nogometa i nikad nije zaigrao ni za jedan drugi klub. Trajanje ugovora identično je Maguireovom, a na Transfermarktu vrijedi 25 milijuna eura. Fred je od 2018. godine u klubu. Ima još dvije godine ugovora i procijenjen je na 20 milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.