Enriqueov bizaran odgovor na pitanje o Mbappeu: Volim kišne dane

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPE (25) poručio je da će napustiti PSG na kraju sezone. Iako fantastični napadač nije potvrdio da će potpisati za Real, svi dobro upućeni svjetski mediji pišu kako će ga madridski klub u lipnju predstaviti kao svog igrača. Trenera PSG-a Luisa Enriquea također su pitali o Mbappeovoj budućnosti, na što je španjolski stručnjak dao bizaran odgovor.

"Danas pada kiša, ali je dan istovremeno jako lijep jer je drugačiji miris u zraku. Volim kišne dane, podsjećaju me na moj Gijon. Mislim da sam vam savršeno odgovorio na pitanje", rekao je Enrique na konferenciji za medije uoči gostovanja PSG-a kod Nice u 32. kolu Ligue 1. Podsjetimo, Parižani su već osigurali naslov francuskog prvaka.

Mbappe se posvađao s predsjednikom PSG-a uoči odlaska?

Mbappe je 2017. stigao u PSG iz Monaca s nepunih 19 godina. Parižani su za njega platili odštetu od 180 milijuna eura. U sedam godina u Parizu postao je jedan od najboljih igrača svijeta. Šest puta je osvojio naslov prvaka Francuske s PSG-om, a u tom periodu osvojio je i Svjetsko prvenstvo s Francuskom. Za pariški klub zaigrao je 307 puta i zabio 256 golova, čime je njegov najbolji strijelac u povijesti.

Podsjetimo, Le Parisien je pisao da se Mbappe u nedjelju navečer, prije utakmice s Toulouseom, posljednje koju je Mbappe na Parku prinčeva igrao kao igrač tog kluba, žestoko posvađao s predsjednikom kluba Nasserom Al-Khelaifijem. 

Katarski milijarder navodno je Mbappeu zamjerio to što ga Francuz nije spomenuo u svom oproštajnom videu, koji je prije utakmice prikazan na velikom ekranu na stadionu u Parizu. Dvojac se, prema pisanju Le Parisiena, zatvorio u prostoriju, iz koje se čula vika. "Tresli su se zidovi", opisao je francuski list.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.