Erik ten Hag ostaje trener Manchester Uniteda

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED odigrao je sezonu za zaborav i mnogi su predviđali kako bi trenera Erika ten Haga možda mogla koštati posla. Crveni vragovi završili su na osmom mjestu s istim brojem bodova kao Newcastle, ali zbog lošije gol-razlike koja je u njihovom slučaju bila čak negativna, činilo se da će ostati bez Europe.

Spasili su se u zadnji čas neočekivanom pobjedom protiv Manchester Cityja u finalu FA kupa. Ten Hag je tako osigurao trofej i plasman u Europa ligu, a Newcastle je ostao bez Europe. Unatoč pobjedi u finalu engleski mediji špekulirali su o promjeni na trenerskoj klupi, ali do toga ipak neće doći.

U prvoj sezoni bio je treći, u drugoj osmi

BBC piše kako je Uprava kluba odlučila oprostiti Nizozemcu za loš ligaški plasman zbog osvajanja FA kupa i kako je konačno odlučeno da mu se ukaže povjerenje. Uskoro bi mu se trebao produljiti ugovor pošto mu aktualni istječe idućeg ljeta.

Ten Hag će tako povesti United i u trećoj sezoni. U svojoj prvoj po dolasku iz Ajaxa bio je vrlo uspješan. Crvene vragove tada je vodio do trećeg mjesta u ligi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.