Ettorre: Čudi me što nije bilo interesa za Zlatka Runju

MICHEL ETTORRE, trener vratara u francuskom nogometnom prvoligašu Lensu, oduševljen je mogućnostima Zlatka Runje, mlađeg brata prvog vratara tog kluba i hrvatske reprezentacije Vedrana.

Tridesetogodišnji Zlatko Runje, mlađi brat 34-godišnjeg Vedrana, u utorak je prvi put trenirao s četiri godine starijim bratom i njegovim suigračima iz Lensa. Priliku za treninge dobio je upravo na Vedranovu zamolbu.

Zlatko je od ljeta 2008. godine, kada je napustio Šibenik, branio za grčki Panthrakikos, s kojim je prošlog mjeseca sporazumno raskinuo ugovor te je u potrazi za novim klubom.

Zlatko je, kako kaže Ettore, Vedranov ''mali braco'' iako je visok 193 centimetra, što znači da je za 8 centimetara viši od svog starijeg i poznatijeg brata.

"Zlatko ima iste vratarske karakteristike kao i Vedran. Iako je dosta visok, vrlo je snažan i fizički moćan. Impresionirao me svojim radom na treninzima i čudi me da još niti jedan klub nije pokazao zanimanje za njega s obzirom na kvalitete koje je pokazao", izjavio je Michel Ettore.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.