UFC

Evo kada bi se Miočić mogao ponovo boriti za pojas

Foto: Hans Gutknecht/Guliver Image

ARIEL HELWANI, najpoznatiji MMA novinar na svijetu i čovjek s dobrim izvorima unutar UFC-a, prokomentirao je za ESPN stanje u teškoj diviziji nakon što je Francis Ngannou postao prvak.

Smatra kako će Stipe morati odraditi barem jednu borbu do nove prilike za naslov. "Gledajte, sad će se vjerojatno boriti Ngannou i Lewis. Nakon toga nema smisla ništa organizirati osim borbe gdje bi pobjednik išao na Jonesa. Ako Ngannou pobijedi u oba meča, Stipe će imati i više nego dovoljno argumenata za novi napad na naslov, ali će dotad vjerojatno morati pobijediti jednu borbu. Pazite, rezultat između njega i Francisa je 1-1, a ne 2-0", rekao je Helwani.

Naznačio je i kada bi se ta borba mogla dogoditi. "Svi živi bi htjeli vidjeti deset kilograma težeg Miočića protiv Francisa. Tko to ne bi gledao? Izvan ovih koje smo nabrojali UFC baš i nema puno opcija. Nije ovo divizija s puno jakih imena pa da vas poraz baci na dno. Miočić je i dalje ogromno ime i može se prodati njegov posljednji napad na titulu. Neke stvari se trebaju poklopiti, ali Stipe bi se definitivno već do sljedećeg ljeta mogao boriti za pojas prvaka."

Podsjetimo, Ngannou je nakon uzimanja pojasa najavio kako planira biti aktivan prvak te se boriti što je više moguće. Jones odugovlači i nije zadovoljan ponudom za tu borbu, tako da će francusko-kamerunski borac svoju titulu prvi put vjerojatno braniti protiv Derricka Lewisa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.