Esport

Evo kako je svoju ocjenu komentirao najlošiji igrač u FIFA-i 19

Foto: Oxford United FC

KAO i svake jeseni, povodom izlaska nove FIFA-e raspravlja se o ocjenama najboljih nogometaša. U toj kategoriji u posljednjem desetljeću suvereno vladaju Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, ali zato titulu igrača s najlošijim ocjenama svake godine nosi drugi nogometaš. U FIFA-i 19 čak je 14 nogometaša s najnižom ocjenom 47, a jedan od njih se izjasnio po tom pitanju.

>Usain Bolt stiže u FIFA-u 19?

>Zašto je Crvena zvezda jedini klub iz Lige prvaka kojeg nema u FIFA-i 19?

20-godišnji veznjak Oxford Uniteda Shandon Baptiste dolazi iz Grenade. Potekao je iz Readinga, a profesionalni ugovor potpisao je tek prošle godine. Proteklu sezonu proveo je u Hampton & Richmond Boroughu, a ove sezone vratio se u svoj matični klub. U rujnu je u Carabao Cupu (liga kupu) predvodio Oxford United u utakmici protiv Manchester Cityja. Za Grenadu je debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Paname krajem 2017. u kojoj je njegova reprezentacija izgubila 5-0. 

Screenshot: FUThead

Baptiste je i sam veliki obožavatelj FIFA-e i često igra s Oxfordom, ali na ocjenu nije ostao ravnodušan. Nedavno je za otočke medije izjavio: "Neću lagati. Suigrači su me zafrkavali kada su objavljene ocjene nogometaša u FIFA-i. Većina njih ima ocjenu između 50 i 55, a ja 47. Možda je to zbog toga što sam se tek probio u prvu momčad. Nadam se da će mi u idućoj zakrpi povećati ocjenu jer me neki mlađi igrači u klubu zadirkuju. Ipak, Baptiste je samo jedan od 14 igrača s najnižom ocjenom u igri, a uz to je vrlo mlad. U prošlogodišnjem izdanju FIFA-e najnižu ocjenu 46 dobio je Tommy Kässemodel, koji se na popisu našao samo da bi njegov Erzgebirge Aue zadovoljio normu, a zapravo je oružar kluba. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.