Evo kako provjeriti jeste li među izvučenima za ulaznice za Euro

Foto: EPA

EUROPSKO prvenstvo održat će se u deset njemačkih gradova od 14. lipnja do 14. srpnja. Hrvatska reprezentacija kreće iz skupine B u kojoj će igrati protiv Španjolske (u Berlinu), Albanije (u Hamburgu) i Italije (u Leipzigu). Navala za ulaznicama bila je velika, prijavilo se više desetaka tisuća hrvatskih navijača, a mjesta na stadionima bit će za njih 10.000 po utakmici.

U ovu brojku nisu uračunati oni koji su kupili ulaznice u prvom krugu, prije nego što se znalo na kojem će stadionu igrati hrvatska reprezentacija. UEFA je obećala do kraja mjeseca obavijestiti prijavljene o rezultatima lutrije, no već se sada, klikom ovdje, može provjeriti tko je dobio mogućnost kupovine ulaznica.

Potrebno je prije svega prijaviti se na UEFA-inu službenu stranicu koristeći iste pristupne podatke kao i za lutriju kod prijave za ulaznice. Izvučeni za kupnju ulaznica dobit će UEFA-in e-mail s poveznicama za kupnju i rokom dokad tu kupnju mogao napraviti. Ne ispoštuje li se taj rok, mogućnost kupnje dobit će netko drugi.