Esport

Evo koji igrači su nagrađeni u FIFA-i 18 nakon prvog kola Svjetskog prvenstva

Screenshot: FIFA 18

NEDAVNO su završene sve utakmice prvog kola na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Već smo vidjeli briljantne partije nekih igrača, a predvodi ih veliki Cristiano Ronaldo hat trickom protiv Španjolske. 18 najboljih igrača iz prvog kola dobit će posebne kartice u FIFA-i 18 pod nazivom Festival of FUTball, koje će igrači moći koristiti u standardnom Ultimate Team modu. U rutinskoj pobjedi hrvatske reprezentacije protiv Nigerije niti jedan igrač se nije istaknuo dovoljno da bi došao na popis.

>Indexova momčad prvog kola ludog SP-a: Evo tko se tamo probio kroz kišu (auto)golova, penala i senzacija

Utakmicom odigranom u utorak između Poljske i Senegala završio je prvi krug natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Među brojnim iznenađenjima u prvom krugu ističu se Argentina i Brazil koji su protiv Islanda, odnosno Švicarske, uspjeli upisati samo jedan bod, dok je Njemačka, jedan od glavnih favorita prvenstva, izgubila od Meksika. Na podosta čudnom prvenstvu na kojem većina golova pada iz prekida vidjeli smo i neke prekrasne pogotke, ali i odlične utakmice nekih pojedinaca. Upravo su ti igrači nagrađeni novim karticama u FIFA-i 18 povodom Festival of FUTballa. 

Među 18 su očekivano ušle i neke velike zvijezde kao Cristiana Ronalda, Coutinha, Isca i Kanea, ali i neki igrači od kojih se to nije očekivalo. Takva situacija je i među golmanima. Dva najbolja vratara prvog kola su Islanđanin koji je Messiju skinuo penal, Hannes Þór Halldórsson, i Yann Sommer iz Švicarske, koji je odlično branio protiv Brazila. 

Osim očitih imena poput Kanea, Coutinha, Lukakua i Diega Coste, na popisu su se našla i dva Rusa, Golovin i Čerišev, koji je dosad postigao tri pogotka na prvenstvu. Šveđanin Granqvist također je dobio novu karticu zahvaljujući odličnoj partiji i pogotku iz penala kojim je Švedska na kraju pobijedila Južnu Koreju. Igrači koje rijetko viđamo u ovom kontekstu su još Australac Mooy, Meksikanac Lozano i Danac Poulsen.

Foto: EA Sports

Nove kartice bit će dostupne od 19:00 po našem vremenu, a evo i ukupnih ocjena kartica svih 18 igrača:

Ronaldo - 98

Isco - 95

Lukaku - 95 

Kane - 94

Coutinho - 92

Kolarov - 92

Lozano - 91

Costa - 91 

Granqvist - 90 

Mooy - 90 

Sommer - 89

Gimenez - 89

Finnbogason - 88

Poulsen - 87

Golovin - 87

Cheryshev - 87

Gallardo - 86

Halldorsson - 86

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.