Evo na koga će Chelsea potrošiti 80 milijuna eura ove zime

Foto: Getty Images/Guliver Image

PRVI NA listi zimskih želja Antonija Contea je fantastični 20-godišnji veznjak Atalante Franck Kessie. Chelsea je Talijanima ponudio 25 milijuna eura, no dobio je odbijenicu uz obrazloženje da se ne vraćaju bez najmanje 40 milijuna.

Kessie je u 16 utakmica ove sezone iz vezne linije zabio već šest golova i dobro bi došao "plavima" u popunjavanju veznog reda nakon što je Oscar otišao u Kinu.

I dok će se Chelsea morati dobro oznojiti da dovede mladog igrača iz Obale Bjelokosti, otprilike isti iznos iskrcat će za bivšu zvijezdu Manchester Uniteda.

Prema pisanju njemačkog Bilda klub Romana Abramoviča ozbiljno je zagrizao za Javiera Hernandeza. Chicharito je jedan od glavnih igrača Bayera iz Leverkusena, no Nijemci bi ga navodno rado prodali za iznos između 35 i 40 milijuna eura.

Iako je Diego Costa u briljantnoj formi, Chelsea ne može računati samo na jednog napadača pa Conte želi dostojnu zamjenu na klupi pođe li nešto slučajno po zlu. Talijanski trener ima i Michyja Batshuayija, no njemu očito ne vjeruje previše budući da ga je ostavio na klupi na prošloj utakmici koju je Costa propustio zbog kartona.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.