Mamić objasnio Indexu sinovu ulogu u najvećim hrvatskim transferima: To su njegove privatne relacije

Foto: Hina

ZDRAVKO MAMIĆ i njegov sin su među uhićenima u novoj akciji USKOK-a koji istražuje financijske malverzacije u Dinamu. Prema još neslužbenim informacijama, istražuju se transferi nogometaša u kojima je sudjelovala nekadašnja Mamićeva menadžerska agencija u kojoj je bio niz Dinamovih igrača. Dio njih zastupao je Mamićev sin Mario, a dio njih službeno je bio u rukama menadžera Nikkyja Vuksana, koji je također među uhićenima.

Mamić je na svojoj posljednjoj pressici prije desetak dana na Indexovo pitanje progovorio o agenciji i menadžerskim poslovima svog sina.

"Dinamo je iznad moje obitelji", odgovorio je Mamić pa dodao:

"Stalno se stavlja moj privatni interes u prvi plan, što je čista laž, zloća... Da pojednostavim, u slučaju bilo kojeg mladog igrača, ne postoji zakulisna priča, ne postoje nikakvi odnosi, nikakva zastupanja i nikakve agencije. To je notorna laž".

"Zahvaljujući takvim spinovima morao sam svom djetetu oduzeti pravo na rad", rekao je Mamić, a na dodatno pitanje Indexa koja je uloga Marija Mamića u transferima Dinamovih igrača koje prati u europske kubove.

"Što je loše u relacijama koje je stvorio moj sin?", odgovorio je Dinamov gazda.

Mamićev govor o menadžerskoj agenciji pogledajte nakon 31. minute videa.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.