Evo zašto se Modrić naljutio na pitanje španjolskog novinara i otišao

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ igrao je sjajno za Hrvatsku u drugoj utakmici na Euru, ali kapetanova odlična partija nije bila dovoljna za više od 2:2 protiv Albanije, koja je izjednačila u petoj minuti nadoknade. Hrvatska je tako nakon debakla protiv Španjolske (0:3) i samo boda s Albanijom u jako teškoj situaciji pred zadnje kolo. U ponedjeljak mora pobijediti Italiju, ali čak i ako to uspije, nije sigurna u prolazak u nokaut-rundu. 

Nakon novog neuspjeha na Euru, Modrić je odgovarao na pitanja novinara u miks-zoni stadiona u Hamburgu. To je prolaz unutar stadiona u kojem igrači stanu i s nogu odgovore na par pitanja novinara. Modrić je odgovorio hrvatskim novinarima, no nakon pitanja jednog novinara na španjolskom jeziku naljutio se i demonstrativno otišao iz miks-zone. Na pitanje na španjolskom odgovorio je na hrvatskom "A daj, ajmo ća" te zahvalio novinarima na pitanjima i otišao.

Madrid Xtra, profil navijača Reala na X-u koji ima 1.4 milijuna pratitelja, otkriva razlog Modrićeve (38) ljutnje i odlaska: "Novinar je pitao Modrića hoće li odlučujuću utakmicu Hrvatske igrati mlađi ili stariji." Madrid Xtra inače vode Realovi navijači iz Madrida, dakle španjolski jezik im je materinji. 

Video možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.