Evra brani Ronalda: Napravila se priča od snimke na kojoj hoda

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO otišao je u svlačionicu prije no što je završila utakmica 12. kola engleskog prvenstva u kojoj je Manchester United pobijedio Tottenham 2:0. Brojni su zbog toga kritizirali Portugalca. S druge strane, brani ga Patrice Evra, bivši suigrač te nekadašnji igrač francuske reprezentacije, Manchester Uniteda i Juventusa.

"Erik Ten Hag je nakon utakmice protiv Manchester Cityja rekao kako ga nije uveo na kraju utakmice jer ga poštuje. No da ga stvarno poštuje, sigurno bi ga koristio u svakoj utakmici", rekao je Evra. "Nije da štitim Ronalda ili što već. Ali ne znam je li rekao Ten Hagu: 'Idem u svlačionicu'.

Napravila se priča od snimke na kojoj hoda. Možda je rekao Ten Hagu da mora ići unutra zbog liječenja. Želim se više fokusirati na Unitedove rezultate, moramo prestati svaki dan pričati o Cristianu", rekao je Evra za Amazon Prime.

Dva gola u 12 utakmica

Manchester United je u međuvremenu izbacio Ronalda iz momčadi.  "Cristiano neće biti dio momčadi Manchester Uniteda u utakmici protiv Chelseaja, koja se igra u subotu. Ostatak momčadi priprema se zajedno za tu utakmicu", objavio je klub na svojoj stranici.

Podsjetimo, ugovor 37-godišnjeg Ronalda s Manchester Unitedom vrijedi do idućeg ljeta. Portugalac je proteklih mjeseci pokušao pronaći novi klub s kojim bi igrao Ligu prvaka, ali nije uspio. Ove je sezone u 12 utakmica zabio dva gola i asistirao za jedan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.