transferi

Fali Ramadani u Milanu spaja hrvatsko-srpski tandem koji je harao Njemačkom

Foto: Getty Images

DOK BI većina ljudi 2020. godinu najradije što prije zaboravila, Ante Rebić od njenog je početka igrao najbolji nogomet karijere, a nakon vrućeg početka godine nije ga ohladila niti dugačka stanka zbog pandemije koronavirusa.

Rebić je od početka godine zabio čak 11 golova i potpuno preokrenuo svoj status u Milanu, u kojem se nije snašao na početku dvogodišnje posudbe iz Frankfurta, u toj mjeri da ga je talijanski velikan prijevremeno želio vratiti u Njemačku.

Eintracht je sad skloniji razmjeni nego ranije

No nakon fantastičnog drugog dijela sezone, u kojem je bio njihov najbolji igrač, Rossoneri i dalje žele prekinuti posudbu, ali samo kako bi ga na San Siro doveli za stalno.

Problem je, dakako, visina odštete, jer Milan nema novca za razbacivanje pa bi najradije sve riješio izmjenom ugovora o posudbi. Naime, Milan je u zamjenu za Rebića Eintrachtu poslao portugalskog napadača Andrea Silvu i sad želi da se posudbe jednostavno ponište, a oba igrača ostanu u klubovima kojima su originalno posuđeni do ljeta 2021.

U Eintrachtu na početku nisu bili oduševljeni takvom idejom jer nisu željeli zadržavati Silvu, no čini se da su se predomislili.

U transfer između Milana i Eintrachta mora biti uključena i Fiorentina

"Sve što zahtijeva novac trenutačno nas gura do krajnjih granica. Otkup Andrea Silve neće biti lagan i u svakom slučaju morat ćemo uzeti u obzir razmjenu za Antu Rebića", rekao je direktor Wolfgang Steubing za Bild.

No tu ne završavaju Milanovi problemi jer zbog neobične mogućnosti u transferima u Italiji Fiorentina i dalje ima 50% vlasništva nad hrvatskim reprezentativcem, pa će i s njom trebati postići dogovor. To je jedan od razloga zašto je Eintracht dugo inzistirao na prodaji Rebića umjesto na razmjeni, jer dio transfera mora pripasti i klubu iz Firence, pišu talijanski mediji.

Zato u Milano stiže Fali Ramadani, Rebićev agent koji će u srijedu održati sastanak s klubom. Doduše, tema neće biti samo Rebić nego i Luka Jović, mladi srpski napadač koji je na izlaznim vratima Reala, a s kojim je bivši igrač Splita tvorio ubojiti tandem u Eintrachtu. On je također Ramadanijev klijent, a za njega je interes pokazao i Napoli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.