Nova zadarska "greška u koracima": Farmer zbog vize ne igra protiv Unicsa

PREMA pisanju Slobodne Dalmacije, Desmon Farmer, novi igrač KK Zadra koji je svoju premijeru imao u porazu u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića, neće igrati protiv Unicsa iz Kazana u okviru četvrtog kola drugog kruga Eurokupa. Razlog je viza koja mu je istekla.

Čini se da se radi o još jednoj administrativnoj pogrešci Uprave, koja je previdjela činjenicu da je Farmer kao igrač Spartaka iz Vladivostoka već dva puta koristio istu vizu za ulazak u Rusiju što je limit. Farmer se tako, zajedno s klupskim vodstvom, neugodno iznenadio kada je sletjevši u Kazan shvatio da zapravo ne može stupiti na rusko tlo. Vratio se za Zadar, a Uprava KK Zadra uvjerava kako su imali informaciju kako je s njegovom vizom sve u redu.

Podsjetimo, nedavni gaf je bio vezan uz pojačanja Paola Tičinu, koji ne može nastupati jer ga administracija u KK Zadru nije na vrijeme registrirala.

Inače, utakmica Unics - Zadar u Eurokupu na rasporedu je u utorak, a Zadrani traže pobjedu protiv momčadi Krešimira Lončara i Marka Popovića kojom bi ostali u igri za plasman u Top 8. Zadatak neće biti nimalo lak, naime Unics je tijekom prošloga vikenda osvojio ruski Kup. Svladali su europskog prvaka CSKA i u finalu deklasirali vrlo jako moskovski Dinamo.

M.Š.
Foto: Jure Mišković / Cropix

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.