FFC se vraća u Atenu, Van Roosmalen dobio novog protivnika

 Foto: Fightsite

ROBIN VAN ROOSMALEN je dobio protivnika na FFC-u 28, koji će se održati 11. ožujka u grčkoj prijestolnici Ateni. Nizozemska borilačka super zvijezda će se sučeliti s jednim od najboljih makedonskih MMA boraca Ristom Dimitrovim.

Van Roosmalen je za FFC debitirao upravo u Ateni prije točno godinu dana na FFC-u 22. Njegov MMA debi zaintrigirao je čitavu svjetsku borilačku javnost. U sjajnom meču koji je bio poslastica za gledatelje, Nizozemac je slavio spektakularnim nokautom u drugoj rundi. Godinu dana kasnije Van Roosmalen će rukavice ukrstiti sa jednako opasnim borcem koji u FFC-u već ima dva odrađena dvoboja. Dimitrov je za hrvatsku promociju debitirao 2013. na FFC-u 10 u Skopju kada je jednoglasnom odlukom svladao Grka Giorgosa Vardisa. 2015. je imao manje uspjeha na FFC-u 19 u Linzu kada je prekidom u prvoj rundi poražen od hrvatsko-austrijskog borca Manuela Bilića.

Dvoboj Van Roosmalena i Dimitrova je dogovoren u "catch weight" kategoriji do 69 kilograma i predvodit će MMA dio priredbe u Grčkoj.

Ovdje možete pogledati čitav popis borbi za FFC 28.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.