FFC u novu sezonu kreće spektakularnim eventom u Ateni

Foto: Fightsite

VODEĆA regionalna borilačka organizacija uskoro kreće u svoju novu sezonu i to spektakularnim eventom u Ateni 19. veljače. Osim što se radi o prvoj priredbi u organizaciji ove hrvatske promocije u Grčkoj, FFC je već najavio neka velika iznenađenja u svome ‘rosteru’.

Nakon kraće božićne stanke, FFC opet ozbiljno kreće s novom sezonom, a kao što je najavljeno, ove će godine vodeća regionalna organizacija kombinirati evente u Europi i SAD-u. Osim toga, već su najavljena i neka pojačanja ‘rostera’ te će se FFC-ovim borcima ove godine priključuju Hesdy Gerges, ali i Robin van Roosmalen, Gloryjev prvak i najbolji kick-boksač svijeta lake kategorije kojeg čeka debi nastup po MMA pravilima i to baš u FFC-u!

FFC 22 će se tako održati 19. veljače u prekrasnoj novoj dvorani Faliro Olympic Indoor Hall izgrađenoj povodom Olimpijskih igara u Ateni 2004. godine. Uz poznata imena regionalne, grčke i međunarodne scene, posebno treba istaknuti debi nastup Robina van Roosmalena koji će se po prvi puta boriti po MMA pravilima. Borac koji se već neko vrijeme sprema za MMA debi, ispred sebe je imao brojne ponude najjačih svjetskih organizacija, a njegova odluka na kraju je pala na FFC. Razlog, kako saznajemo, leži u činjenici da je impresioniran svime što je ova promocija postigla u posljednje tri godine, ali i ozbiljnim planovima koji tek slijede.

Nakon ovih sjajnih vijesti za sve obožavatelje borilačkih sportova, preostaje nam samo da nestrpljivo čekamo više informacija o nadolazećem eventu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.