FIFA 17 Potvrđeni datumi održavanja Svjetskog prvenstva

Screenshot: YouTube

Najbolji igrači FIFA-e 17 susrest će se na završnom turniru FIFA Interactive World Cup u Londonu od 16. do 18. kolovoza, kada će se odlučiti najbolji FIFA 17 igrač na svijetu. Osim prestižne titule, pobjedniku će pripasti i 200 tisuća dolara te putovanje na godišnju FIFA-inu ceremoniju.

>> LEGENDE SE VRAĆAJU U FIFA-u 18 Moći ćete igrati s "pravim" Ronaldom, dajte nam i - Roberta Carlosa
 
Za sada su poznata 22 od 32 sudionika završnog turnira, a među njima se nalaze i neka poznata imena. Dvojica najpoznatijih sudionici su prošlogodišnjeg finala. Mohamad Al-Bacha iz Tricked Esportsa, prošlogodišnji prvak i Sean Allen iz West Hama koji je završio kao drugoplasirani. Međutim, tu je i dvojac Shaun Springette i Spencer Ealing koji su među igračima s najvećom zaradom u FIFA 17. U svakom slučaju, očekuje nas zanimljiva završnica!
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.